Minőségpolitikánk

A hazai szállításban betöltött szerepünkből és hagyományainkból adódóan elkötelezettek vagyunk a hatékonyan működő szállítási tevékenység iránt. Tevékenységünkkel és szolgáltatásainkkal hozzájárulunk a modern, hazai és európai színvonalú szállítás működtetéséhez. Lehetőségeink szerint mindent megteszünk, hogy a tulajdonosi és az ügyfélköri elvárásokat a legteljesebb mértékben kielégítsük. Ennek megfelelően alapelveinket a következőkben fogalmazzuk meg:

Nyergesvontató rakodása

Biztonság

A közlekedést közvetlenül befolyásoló tevékenységeink legfontosabb alapelve a biztonság és balesetmentesség.

Megbízhatóság

Folyamatosan törekszünk a megbízható, kiszámítható fuvarozás biztosítására.

Gazdaságos működés

A vállalati infrastruktúra kihasználtságának folyamatos növelésével, a tulajdonosi vagyon és a rendelkezésre álló más erőforrások optimális költségszinten történő működtetésével biztosítjuk az ügyfelek és tulajdonosi elvárások teljesülését.

Megbízható infrastruktúra

Célunk, hogy az általunk kezelt infrastrukturális létesítmények, berendezések megbízható rendelkezésre állásával biztosítsuk szolgáltatásainkat.

Volvo nyergesvontató

Ügyfélközpontúság

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztés iránt annak érdekében, hogy partnereink elvárásainak, közlekedéspolitikai célkitűzéseknek megfelelő szolgáltatásokat nyújtsunk, ennek érdekében folyamatosan mérjük ügyfeleink és munkatársaink elégedettségét.

A fenti célok folyamatos teljesítésére társaságunk az  ISO 9001 szabvány követelményeit kielégítő minőségirányítási rendszert vezetett be, és működtet. Szolgáltatásaink minőségének szintjét rendszeresen mérjük, elemezzük, munkatársaink elkötelezettségét és minőségtudatú gondolkodását folyamatos képzéssel és továbbképzéssel fejlesztjük. Minőségpolitikánk megvalósítása során törekszünk a természetes és épített környezet megóvására, folyamatos jobbítására, hozzájárulva ezzel a társadalmi környezet minőségének javításához.

 

 ISO 9001 minőségbiztosítás logo